6 ting vi ønsker os til det nye hus

ting til huset

Vi flytter ud i vores nye rækkehus om halvanden måned. Det betyder også, at vi er begyndt at tænke (meget) over, hvilke ting vi godt kunne tænke os i huset. Og listen bliver hele tiden længere!

Her har vi samlet 6 af de ting, vi bl.a. ønsker os.

6 ting vi ønsker os til huset

På billedet: 1. Metrofliser  |  2. Stol  |  3. Cirque lamper  |  4. Tapet  |  5. Artprint  |  6. Sofa

Hus-ønskerne

 1. Metrofliser.
  Det her er vores sidste nye tanke. Okay, det var nok mest min tanke. Vi vil rigtig gerne lave lidt om i køkkenet, så det bliver vores helt eget. Vi vil dog ikke i gang med den helt store omgang, da budgettet er småt. Så vi har snakket om mange løsninger. Jeg smider ideerne på bordet og så fortæller Simon mig, hvad der egentlig kan lade sig gøre indenfor et rimeligt budget. Vi er nået frem til sorte låger, hvid bordplade, metrofliser på væggen og en ny emhætte (kom gerne med forslag, hvis du kender til nogle flotte af slagsen).
 2. Spisebordsstole.
  Den her bliver svær. Vi har på nuværende tidspunkt kun 4 stole, og ved endnu ikke, om de måske skal bruges på vores kommende kontor. Så det ender nok med, at vi skal have nogle nye spisebordsstole. Da vi flyttede ind i lejligheden brugte vi klapstole det første halve år, da vi ikke kunne finde de rigtige stole (eller også kunne vi bare ikke blive enige om nogen 😉).
 3. Louis Poulsen Cirque lamper.
  De her lamper har jeg været forelsket i, siden de blev lanceret. Sikke en kærlighed. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville købe dem engang langt ude i fremtiden, da de ikke umiddelbart ligger indenfor mit almindelige lampebudget. Men Simon trak tanken tilbage til den forreste del af hjernen, da han sagde: “Ja, så laver vi selv et stort flot bord og så må du gerne få dine lamper til at hænge over”. Så nu sparer jeg indtil juli.
 4. Tapet.
  Endnu en af mine skøre ideer, som Simon delvist har skudt ned. Han er i hvert fald ikke vildt begejstret (endnu). Min plan er, at vi skal have tapet op på vores lille toilet. På den måde bliver rummet en helt anden oplevelse. Og ja, toiletter må efter min mening godt være en oplevelse ligesom et hvilket som helst andet rum. Jeg ved endnu ikke, hvilket tapet det bliver. Her skal Simon nok også lige med indover den endelige beslutning. Hvis jeg nu finder en masse at vælge imellem, så må han kunne overtales til mindst ét af dem 😊
 5. Artprints.
  I så måske på Instagram, hvor betaget jeg var, da dette artprint kom med posten. Nu får vi nogle større vægflader og det betyder selvfølgelig også, at vi skal have nogle flere skønne ting op at hænge. Måske bliver dette billede et af dem.
 6. Sofa.
  Vi har lige nu en lille og meget gammel sofa. Den er stadig fantastisk, men vi er klar til en ny sofa nu og den må meget gerne være blå. Det ender nok ikke med at blive denne sofa (Simon synes ikke, den er så flot). Men jeg blev nødt til at tage den med – jeg synes nemlig, den er vildt flot. Dog ville det være dejligt med en lidt større sofa, gerne med chaiselong. Og så skal den være behagelig at ligge i. Vi går ikke ned på hverken komfort eller udseende – så det bliver nok svært at finde den rigtige.

Hold nu op, vi glæder os!

// Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *