De bedste steder at finde boliginspiration

iboligen.dk boliginspiration

Nu trænger jeg efterhånden snart til, at der sker noget nyt herhjemme. Vi kom jo til at følge med i Nybyggerne på TV2 og så får man jo hurtigt mange gode ideer. Desværre har ikke lige så meget plads at boltre os på – 55 kvm og kun to værelser. Men vi gør vores allerbedste alligevel. Og inspiration til vores lille lejlighed kan vi aldrig få nok af!

Herhjemme bliver der søgt inspiration rigtig mange steder. Vi bliver f.eks. tit begge to grebet af at kigge på nye lejligheder, huse osv. Noget af det er helt forfærdeligt, men der kan da være godter imellem. Men det er ikke vores største inspirationskilde. Vi vil gerne dele vores bedste inspirationskilder med jer, så her kommer de:

Nr. 1 – Pinterest

Vi bruger begge to meget tid på det sociale medie Pinterest, som fungerer som en online opslagstavle. Her gemmer vi de billeder, som tiltaler os og som vi ikke synes at kunne slippe. Du kan tilpasse din side, så der dukker billeder op, som passer bedst muligt til dig. Simon vil f.eks. gerne se på møbler, træ og knive, mens jeg hellere vil have masser af boliginspiration og grafisk design i forskellige udformninger.

pinterest inspiration

Nr. 2 – iBoligen.dk

iBoligen.dk tilbyder et væld af boligreportager, magasiner, kataloger og lookbooks. Man kan finde så mange fine boliger. Her er et par billeder fra et hjem, jeg selv faldt over på iBoligen.dk.

iboligen.dk boliginspiration

iboligen.dk køkken

iboligen.dk med flotte kaktusser i boligen

Find mange andre flotte boliger på iBoligen.dk.

Nr. 3 – Diverse boligblogs

Der findes efterhånden rigtig mange boligblogs og med god grund! Jeg får masser af boliginspiration fra forskellige blogs. Jeg indrømmer, at Simon ikke læser boligblogs og jeg er heller ikke forbi hver dag – har jo ikke 30 timer i døgnet 😉 Men et skud boligbloginspiration bare en gang imellem er også super godt! Her følger to af dem, som jeg kigger med hos:

Homesick

Tre piger med en passion for interiør og lækre boligreportager i en meget enkelt nordisk stil.
Tjek det ud på homesick.nu.

homesick

homesick_kitchen

Blood and champagne

Her findes alverdens boliginspiration. Bloodandchampagne er en blog udelukkende baseret på inspirerende billeder i forskellige stilarter og jeg er (næsten) vild med det hele!

Se den fantastiske billedblog her: bloodandchampagne.com.

bloodandchampagne bolig

bloodandchampagne bolig

bloodandchampagne stort vindue

bloodandchampagne bedroom

GOD INSPIRATIONSJAGT! Ha’ det sjovt 🙂

// Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *