Find gaven til studenten

find den rigtige studentergave

find den rigtige studentergave

Studenterne er lige så stille begyndt at springe ud. Det betyder at studenterfesterne venter lige om hjørnet. Vi skal selv til en enkelt af slagsen, og vi glæder os! Når det er sagt, så synes jeg tit, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave. Vi har derfor lavet en lille guide til at finde den rigtige studentergave til både studinen og studenten. Hele guiden er baseret på flot vægpynt. Vi synes nemlig, at studenterne også fortjener noget lækkert at kigge på 😉

Studentergaven til hende:

Her får du vores 3 bedste gaveideer til hende.

Mental Block

Mental Block plakat

Med denne illustration fra Sissan Richardts er du sikker på at ramme spot on. Hvis der er én følelse, studenten kender efter eksamensræset, så er det sådan en mental blokade. Og man må da sige, at Sissan har formået at illustrere følelsen på den skønneste måde. Find Mental Block lige her.

Fin fugleplakat

blue bird michelle carlslund plakat

De fine fugle-plakater fra Michelle Carlslund vil pynte på væggen uanset om studinen skal flytte på kollegie, i lejlighed eller hun bliver boende lidt endnu. Se Blue Bird her.

Finurligt næsehorn

the rhino af maria permin

Jeg glemte vist (mindst) en boligtype i forrige afsnit, Campingvognen. Her er campingvognen landet på et fint næsehorn, og der bliver vist holdt noget af en fest på ryggen. Der kan komme utrolig mange historier ud af denne illustration – måske kan I selv digte nogle til studenterfesten?

Studentergaven til ham:

Vi har fundet de mest maskuline plakater frem, som han kan indrette sig med.

Gratis plakater og håndlavede egetræsrammer

gratis plakater og speciallavede rammer

Første bud på en studentergave til ham er de fantastiske (og gratis) plakater fra NASA. Der er 14 forskellige, og de er alle til gratis download. Så det er bare med at vælge favoritterne og få dem printet! Når de så er printet synes vi, at I skal sætte dem i Simons håndlavede egetræsrammer. Så får I et resultat som på billedet ovenfor (selvfølgelig alt efter størrelsen på plakaterne, rammerne og valget af plakater). Det bliver studenten helt sikkert glad for.

Plakaten med Bjørnedyret

bjørnedyret plakat

Giv studenten lidt ekstra (og skør) viden ved at forære ham Bjørnedyret i studentergave. Bjørnedyret er et utroligt dyr, som kan overleve næsten alt. Hvis studenten slipper igennem studenterugen i nogenlunde god behold, så har han fortjent at blive kåret som (næsten) lige så sej som Bjørnedyret 😉

Fotoplakater

Reflection - fotoplakat af Lucas Oliver Manthos

Er han den mere minimalistiske indretter, kan du give ham en smuk fotoplakat i sort/hvid. Vi har fundet denne fine sag fra Lukas Oliver Manthos frem. Et fedt billede af byens reflektion. Find fotoplakaten Reflection lige her.

Jeg håber det gav lidt inspiration til studentergaven. Nyd nu alle sommerens fester, det gælder både studenterfesterne, havefesterne, grillfesterne og hvad I nu ellers finder på 🙂

// Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *