Kreativ indretning på SU/budget

reol æblekasser monstera

reol æblekasser monstera

Jeg hedder Signe og jeg er Simons lillesøster. For fremtiden vil jeg indimellem skrive nogle indlæg om boligindretning på budget.

Først vil jeg starte med at præsentere mig selv. Jeg er 19 år gammel og bor i øjeblikket i en dejlig lille by, Tønder. Jeg er midtvejs i den gode gymnasietid, hvilket også betyder, at jeg får SU. Jeg skal ikke klage, og det gør jeg heller ikke (sådan da..). Den rækker bare ikke langt til mine mange indretningsprojekter. Det er derfor, jeg har valgt at finde mit kreative-jeg frem og gå lidt alternative veje. Det jeg har lært er, at det først og fremmest er super spændende. Derudover har man selv styringen og dermed kan man forme efter sin helt egen stil. Det er da win-win!

Selvfølgelig henter jeg min inspiration et sted fra – her er Pinterest en af mine helt store hjælpere. Jeg udforsker også mange genbrugsbutikker. Jeg ser ikke møblerne som gamle og nedslidte, men som møbler der bare mangler en hjælpende hånd.

indretning på SU/budget

Simon er et kreativt menneske og det har altid fascineret mig. Eksempelvis har han kreeret stolen ovenfor. Jeg fik den, da Simon flyttede til Århus. Jeg har altid været så forelsket i den og jeg må indrømme, at jeg er vild med at have min helt egen indretningsstil. Jeg synes, det er fedt, når tingene har betydning og historie og ikke er endnu en Kähler-vase i jubilæumsudgave. Men det er jo bare min mening 😉

fundablok reol diy

For nyligt fik jeg en idé, da jeg så, at min far havde købt fundablokke, som er fundamenter til at bygge huse med. Disse måtte da kunne skabe noget, og efter en tur i et byggemarked og et køb på 96 kr, var resultatet dette. De koster kun 12 kr. pr. stk, så bliver det ikke bedre (og billigere). Jeg har fået et super fedt natbord med egen hylde til mobil og en reol, der er perfekt til at stille småting i. Så det kunne være, dette kunne blive dit næste projekt? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

// Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *