Om os

Simon og Rikke fra 2people1home

Simon og Rikke er 2people1home

Vi er begge kreative iværksættere og startede i oktober 2015 denne webshop, hvor vi sælger plakater i mange afskygninger. Simon står for produktionen af vores rammer til plakater og Rikke udtænker og laver flotte plakater.

Vi går begge op i at indrette vores fælles hjem i Aarhus, hvilket somme tider kan være svært. Da vi flyttede herop, købte Simon et par (meget) store lækre højtalere. Det ville også være rigtig dejligt, hvis vi havde haft en større stue. Dette er blot ét eksempel på, hvor vi indimellem er uenige. Men det er jo det, der gør det hele spændende. Vi forsøger, så godt vi kan, at finde et kompromis og det bliver som oftest det bedste resultat. Højtalerne blev for resten solgt igen og vi har fundet nogle andre (mindre) og flotte af slagsen og er begge tilfredse. Simon har skrevet et blogindlæg om det, som kan læses her.

Snedker-Simon

Simon er snedker og har job i Risskov, hvor han bruger det gode gamle håndværk. Han har også lavet rigtig mange møbler til vores lille lejlighed. I fremtiden drømmer han om at designe og lave endnu flere møbler.

Multi-Rikke

Rikke er uddannet multimediedesigner og har fået arbejde midt i Aarhus. Hun bruger sin fritid på forskellige kreative projekter. Det bliver mest til produktion af plakater, nye tiltag på bloggen og naturligvis en masse læsning og billed-kiggeri omkring boliginspiration.

Nu deler vi vores passion med jer.